Xbox adaptiv kontroller

logo


Vi har testet Microsofts nye kontrollenhet/bryterboks Xbox adaptiv kontroller sammen med våre brytere. Kontrollenheten kommer til å skape stor glede, for alle Gamers, med ulike utfordringer, som har vanskelig for å betjene en standard spillkontroll.

Det blir nå enklere å spille sammen med venner og familie eller på egen hånd på PC/Win10 og Xbox-One. Xbox adaptiv kontroller kan sende samme kommando som en Xbox kontroll kan. For hver knapp/funksjon finnes det en 3,5 mm inngang for jack plug som gjør det mulig å tilkoble sine egne brytere. Totalt 19 stykk.logo

mini beam

Det finnes også en D-pad og 2 store brytere integrert i enheten (brytere for A og B knapp). Det er også mulig å tilkoble to joysticker til kontrollenheten via USB. Optima Game eller Logitech Extreme 3D Pro som finnes på det Norske markedet er kompatible med XAC. Xbox adaptiv tilkobles PC eller Xbox-One med USB-kabel eller via bluetooth.

Med appen Xbox Tilbehør er det mulig å lage ulike profiler og forandre på knappfunksjonene slik at de tilkoblede bryterne kan brukes i ulike spill. Foreløpig har vi testet enheten på PC med Windows 10, og foreløpig har vi ikke støtt på utfordringer der enheten ikke fungerer. Den fungerer helt enkelt som forventet.

Vi har foreløpig testet følgende spill:

Fortnite, Asphalt 9, Hill Climb Racing 2, Rocket League, Need for speed Rivals, Paladins, Apex Legends

Vi oppdaterer listen fortløpende.

logo

Mer info og spesifikasjoner om Xbox adaptiv kontroller finner du på Microsofts produktside.